Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Dit effect heeft bedrijfskleding op jouw reputatie

Dit effect heeft bedrijfskleding op jouw reputatie

In opdracht van en in samenwerking Bens Verspromotie, hebben we een moderne kledinglijn in contrasterende kleuren voor Fish House ontworpen. Fish House is één van de formules van Bens Verspromotie. Hiermee tonen zij op hun website hoe je team er verzorgd uit kan zien in kwaliteitsbedrijfskleding. En wat dat doet voor het vertrouwen van jouw klanten en je reputatie. De retailer is helemaal vrij in wat hij kiest qua kleding, kleuren en modellen. 

Kwaliteit valt op en geeft vertrouwen

Voor deze kledinglijn hebben we een frisse, contrasterende blauwtint toegepast, passend bij het logo. Hierdoor wordt er een vrolijk accent aan de kleding toegevoegd. Kwaliteit valt op en geeft vertrouwen: in één oogopslag ziet de klant dat ze bij de beste visspecialist in de regio zijn. Een bijkomend voordeel is dat het logo en de pay-off op de sloof extra opvallen. De kleding is uitgevoerd in het comfortabele denim. 

Weerspiegel jouw normen en waarden in je kledinglijn

Uw Slager Molendijk is een voorbeeld van de formule. Uw Slager heeft gekozen voor een denim overhemd in grijze kleurtint, met contrasterende stiksels. Het schort is in antraciet uitgevoerd. Hierdoor wordt de aandacht direct naar het logo op het schort geleid. De bedrijfskleding heeft een rustige en frisse uitstraling, waardoor de normen en waarden van deze slagerij weerspiegeld worden

Benadruk jouw unieke plek in de markt met de juiste uitstraling

Met eenheid en door ervoor te zorgen dat jouw team er fris en modern uitziet, win je het vertrouwen van je klanten. Dat is voor elke retailer belangrijk, maar nog meer bij verse producten. Wanneer je team er rommelig bijloopt, dan zijn ze bang dat de kwaliteit van de versproducten en de aandacht voor hygiëne ondermaats is. Wees je er daarom ter degen van bewust hoe groot de impact is van goede bedrijfskleding. 

Wil je meer weten over bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode, waarmee jij GEGARANDEERD de beste bedrijfskleding kiest? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.

[fotogalerij="fish-house"]

Copyright 2023 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27