Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Bedrijfskleding visspecialist: hoe klanten zien dat jij dé beste visleverancier in de regio bent

Bedrijfskleding visspecialist: hoe klanten zien dat jij dé beste visleverancier in de regio bent

Bedrijfskleding visspecialist zorgt voor een professionele uitstraling. Je wilt bedrijfskleding die de kwaliteit waar jij voor staat weerspiegelt en die alle medewerkers goed staat. Het dragen van goed gekozen bedrijfskleding helpt mee om klanten te trekken. Er zijn namelijk verschillende zaken die een rol spelen in de keus van je klant om jouw viswinkel te bezoeken:

  • De locatie van je viswinkel
  • De aankleding en inrichting van je winkel
  • De verzorgde uitstraling van de medewerkers
  • Het brede assortiment
  • Uiteraard jouw superverse visproducten
  • De sfeer en de aandacht voor je klant

Bedrijfskleding visspecialist, 3 belangrijke redenen om daar aandacht aan te besteden 

Bedrijfskleding is een belangrijk onderdeel van de totale uitstraling van je viswinkel. Het maakt het totaalplaatje compleet. Doordat wij er altijd voor zorgen dat jouw bedrijfskleding perfect past bij de aankleding van je winkel, ontstaat er een mooi geheel. Hierdoor voelen klanten zich prettig in jouw winkel. Waar slecht gekozen en slecht zittende bedrijfskleding een storende factor is, is goed gekozen en goed zittende bedrijfskleding een aanvulling op je viswinkel.
De tweede reden is dat mooie en goed zittende bedrijfskleding voor de visspecialist ervoor zorgt dat jullie kwaliteit uitstralen. Het oogt veel hygiënischer dan wanneer je in gewone kleding met een schort erover zou werken. Wanneer je veel aandacht besteedt aan de kleding, besteed je waarschijnlijk ook veel aandacht aan je visproducten.

De derde reden is dat je werknemers zich prettig voelen in goed gekozen bedrijfskleding. En dit stralen ze uit. Hier reageren klanten op, wat de sfeer in  je viswinkel ten goede komt. Mensen komen graag terug wanneer ze jouw winkel als prettig en gezellig ervaren.

Bedrijfskleding visspecialist, zijn er trends?

Zoals je ook ziet bij ‘gewone’ kleding, zijn er trends te onderscheiden in bedrijfskleding voor visspecialisten. Onze ontwerpers houden de internationale markt in de gaten en maken nieuwe ontwerpen zodra er een nieuwe trend is die populair kan worden in de Nederlandse markt. Het aanpassen van een kraag, andere stof, de lengte of taillering van een blouse of jasje kan al een wezenlijk verschil maken in de uitstraling van de kleding. En aangezien wij ervoor willen zorgen dat onze klanten met gemak 4 jaar hun bedrijfskleding kunnen dragen, is het ook wel belangrijk om te anticiperen op de trends. Ouderwetse modellen kunnen je klanten een onverzorgde indruk van jouw winkel en producten geven. Het adviseren van de kledingstijl is een belangrijk onderdeel van de Zoetelief SKS Advies methode. Het zorgt ervoor dat jij jouw winkel de uitstraling geeft die jij wilt. Dat het totaalplaatje klopt.

Welke onderhoudstips zijn er voor bedrijfskleding voor de viswinkel?

In een viswinkel kun je makkelijk vlekken krijgen op je kleding. Dit zijn vaak vetvlekken. Doordat onze bedrijfskleding uitsluitend van kwaliteitsstoffen wordt gemaakt, zijn vlekken met behulp van een vlekverwijderaar prima uit de kleding te krijgen. Doordat de stoffen geweven zijn met gekleurde garen, zit de verf door en door in de vezels. Hierdoor zal de stof niet snel verkleuren. Dit in tegenstelling tot stoffen die pas geverfd worden nadat ze geweven zijn. De belangrijkste tip is dan ook om te kiezen voor bedrijfskleding die gemaakt is met kwaliteitsstoffen. Daarbij is het belangrijk dat de vlekken niet te lang in kunnen trekken. Voor verdere onderhoudstips verwijs ik naar onze wasvoorschriften pagina.

Bedrijfskleding visspecialist, wij zorgen ervoor dat jullie kwaliteit uitstralen

Wil je meer weten over het aanschaffen van bedrijfskleding voor je viswinkel? Neem dan contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27