Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Bedrijfskleding slagerij: weerspiegel jouw kwaliteitsnormen en waarden

Bedrijfskleding slagerij: weerspiegel jouw kwaliteitsnormen en waarden

Bedrijfskleding slagerij is essentieel voor de uitstraling in je winkel. Wanneer je denkt aan bedrijfskleding voor je slagerij, wat voor plaatje heb je dan voor ogen? Zie je jou en jouw werknemers dan al aan het werk in prettig zittende representatieve kleding? Bedenk maar eens hoe goed de kleding past bij jouw:

  • Winkel
  • Imago
  • Werkzaamheden

En hoe trots jouw werknemers jullie kwaliteitswaarden uitstralen. Je legt de lat hoog in je winkel, qua uitstraling en kwaliteit. Je legt de lat hoog op het gebied van jouw producten. Dat wil je laten zien. Het totaalplaatje moet kloppen. 

Bedrijfskleding slager die jarenlang representatief is

Je wilt enkele jaren doen met de bedrijfskleding voor je slagerij. Na 3 jaar moet het er nog steeds netjes uitzien en representatief zijn voor je onderneming. Dat vraagt wel wat van de stofkwaliteit. Met name wanneer er regelmatig marinade- en andere vlekken op de kleding komen, dan is dat een hele opgave. Daarom werken wij uitsluitend met professionele stoffen van hoge kwaliteit. Met stoffen die ertegen kunnen om vaak gedragen en gewassen te worden. Die zowel vorm- als kleurvast zijn. De stoffen die wij gebruiken zijn geweven met gekleurde draden. Hiervoor worden verfmethodes gebruikt die het beste werken voor dat materiaal. Een geweven stof wordt namelijk opgebouwd uit katoen en uit polyester draden. Wanneer de stof pas geverfd wordt nádat het geweven is, dan moet een gecombineerde verfmethode toegepast worden. Hierdoor blijft de verf na verloop van tijd niet op alle vezels even goed zitten. Dat is het grote verschil tussen ‘gewone stoffen’ en ‘professionele stoffen’. En dat is de reden dat wij uitsluitend met kwaliteitsstoffen werken.

Bedrijfskleding slagerij die iedereen goed staat

Er zijn maar weinig mensen die standaard maten hebben. Wij komen langs met een bus vol samples in standaard maten. Vandaaruit gaan we eerst bepalen wat de beste kleurcombinatie en model is voor jouw winkel en jouw smaak. Wij werken volgens de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode. Vervolgens laten wij de kleding aantrekken en bekijken wij waar het patroon aangepast moet worden, zodat de kleding goed staat. Indien nodig maken wij voor iedere werknemer eigen aanpassingen op het model dat voor de winkel gekozen is. Deze worden digitaal opgeslagen, waardoor het eenvoudig is om een kledingstuk bij te bestellen. Er ontstaat een eenheid en alle medewerkers voelen zich hierdoor prettig in hun werkkleding. Als je medewerkers zich prettig voelen, dan stralen ze dat uit. Dat merken de klanten, waardoor ze graag terugkomen. Een goede sfeer is, naast optimale kwaliteit van je producten, essentieel om klanten te binden. Maar daarmee vertel ik je niets nieuws.

Bedrijfskleding slagerij, wij zorgen ervoor dat jullie kwaliteit uitstralen

Wil je meer weten over het aanschaffen van bedrijfskleding voor je slagerij? Neem dan contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27