Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Waarom bedrijfskleding? Serieuze retailers kunnen niet zonder

Waarom bedrijfskleding? Serieuze retailers kunnen niet zonder

Waarom bedrijfskleding? Bedrijfskleding is een wezenlijk onderdeel van je bedrijfsimago. Wanneer jij je zaak, je producten én je klanten serieus neemt, dan is goed gekozen bedrijfskleding onmisbaar. Er zijn 5 belangrijke redenen om de aanschaf van je bedrijfskleding serieus te nemen.

Het korte antwoord op de vraag “Waarom bedrijfskleding?” is:

  • Het versterkt je identiteit
  • Het is hygiënisch
  • Het geeft een representatieve uitstraling
  • Het versterkt het teamgevoel
  • Het maakt je team herkenbaar voor de klant

Hieronder lichten we deze redenen uitgebreid toe, zodat je een gedegen keus kan maken voor bedrijfskleding, of niet.

Waarom bedrijfskleding? Het versterkt je identiteit

Goed gekozen bedrijfskleding versterkt je identiteit. Het geeft aan dat jij je zaak serieus neemt. Dat jij de kwaliteit van jouw producten serieus neemt en dat jij je klant serieus neemt. Voorwaarde is wel dat je bedrijfskleding goed gekozen wordt, anders bereik je eerder het tegendeel.

Goed gekozen bedrijfskleding past bij:

  • Jouw winkel
  • Je personeel
  • Je imago
  • De werkzaamheden

Hoe zorg je ervoor dat je bedrijfskleding aan deze voorwaarden voldoet? Door de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode te gebruiken. Hiermee weet je zeker dat jij en je team er minimaal 3 jaar verzorgd en representatief uitzien.

Waarom bedrijfskleding? Het is hygiënisch

Door bedrijfskleding te dragen, laat je jouw klanten zien dat je de hygiëne serieus neemt. Wanneer je jouw team op jouw locatie laat omkleden, dan voorkom je dat vuil van buiten de werkruimten verontreinigen. Hierdoor kun je de hygiëne van de werkomgeving veel beter beheersen, dan wanneer er geen bedrijfskleding gedragen wordt. Met name wanneer je met verse producten werkt, is hygiëne een essentiële reden om bedrijfskleding te dragen. Daarbij voorkom je dat er moeilijk te verwijderen vlekken op de kleding van je werknemers terechtkomen.
Bedrijfskleding wordt optimaal afgestemd op de werkomstandigheden en de werkzaamheden. Daarmee draagt het bij aan het werkcomfort en de veiligheid van je medewerkers.

Waarom bedrijfskleding? Het geeft een representatieve uitstraling

Bedrijfskleding zorgt voor een representatieve uitstraling van al je personeel. Met behulp van de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode zorgen wij ervoor dat alle teamleden er goed uit zien in de bedrijfskleding. De gekozen modellen worden op je medewerkers aangepast, zodat de kleding optimaal past en iedereen zich er goed in voelt. Daarbij worden de kleuren van de bedrijfskleding afgestemd op de winkel, zodat het een mooi geheel wordt. Hoe beter het totaalplaatje klopt, hoe representatievere uitstraling je team heeft.

Waarom bedrijfskleding? Het versterkt het teamgevoel

Met goedgekozen bedrijfskleding straalt je team eenheid uit. Ze voelen zich onderdeel van een team, waardoor ze eerder als een team werken, dan wanneer ze er allemaal anders uitzien qua kleding. Doordat ze bedrijfskleding aangemeten hebben gekregen, voelen ze zich serieus genomen. Ze zijn als het ware onderdeel van het geheel. Dit teamgevoel werkt door naar de klanten, doordat het te merken is in de sfeer.

Waarom bedrijfskleding? Het maakt je team herkenbaar voor de klant

Bedrijfskleding zorgt ervoor dat je klanten direct zien bij wie ze terecht kunnen met hun vraag. Je team is herkenbaar voor je klanten. Het voorkomt ongemakkelijke situaties doordat ze hun vraag aan een andere klant stellen. Dat is iets wat regelmatig voorkomt als er geen bedrijfskleding gedragen wordt.
Daarbij maken je medewerkers door middel van hun kleding reclame voor jouw winkel als ze even een andere winkel binnenlopen.

Je weet nu waarom bedrijfskleding belangrijk is voor serieuze retailers

Wil je meer weten over bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27