Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Kennismaken

We komen bij u langs met onze eigen showroom. Onze bus is ruim en hangt vol  modellen in verschillende pasvormen en maten. In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw wensen en laten we u de vele mogelijkheden zien.

 

Ons doel is bedrijfskleding voor u te maken die volledig aansluit bij uw imago en de door u gewenste uitstraling. De combinatie van stoffen, modellen en kleuren, resulteert in een unieke teamlook.

 

En wilt u uw naam en/of logo op de kleding? Geen probleem! Wij kunnen de stoffen borduren (meer dan 200 lettertypen), zodat de kleding een unieke uitstraling en herkenbaarheid krijgt. In het atelier beschikken we over professionele borduurmachines om deze finishing touch van uw look te verzorgen.

 

Fiscaal aftrekbaar

De kosten voor werkkleding zijn fiscaal aftrekbaar. Dan moet de werkkleding wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Werkleding wordt door de Belastingdienst gedefinieerd als ‘kleding die u (bijna) uitsluitend kunt dragen in het kader van uw onderneming. Dit moet blijken uit de uiterlijke kenmerken van de kleding (bijvoorbeeld: een uniform of overall).’

Is de kleding ook geschikt om buiten uw onderneming te dragen? En heeft de werknemer de beschikking over de kleding thuis? Dan moet de kleding zijn voorzien van een beeldmerk met een oppervlakte van minimaal 70 cm2. Het beeldmerk moet verwijzen naar uw onderneming.

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27