Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Zo ziet de moderne bedrijfskledinglijn van Daalder Kaas eruit

Zo ziet de moderne bedrijfskledinglijn van Daalder Kaas eruit

In samenwerking met Nap kaashandel hebben we de bedrijfskledinglijn voor Daalder Kaas ontworpen.  
Wanneer je over de markt loopt, let dan op de kleding van het Daalder Kaas team. Zij zijn gehuld in hippe kwaliteitsbedrijfskleding. De kleurstelling in het logo is antraciet, vandaar de keus voor een grijstint. Om het geheel niet te donker te maken in combinatie met het zwart, is er gekozen voor een wat lichtere grijstint dan het antraciet in het logo. Voor een moderne uitstraling en het draagcomfort is de kleding uitgevoerd in denimstof. Stapje voor stapje hebben wij met behulp van de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode de gehele kledinglijn samengesteld. 

Anders werkt verfrissend

Waarom dit model? Voorheen had het Daalder Kaas team kleding met een dubbele sluiting. Aangezien bedrijfskleding een aantal jaar meegaat, is het leuk om een ander model te nemen. Vandaar dat ze voor dit hippe ontwerp met een enkele sluiting gekozen hebben. Hiermee zijn ze weer geheel van deze tijd. Niet te bombastisch, wel een accent. Maar ook nog strak en eenvoudig, zonder poespas. Hierdoor blijft het logo opvallen. En over het logo gesproken…
Vrolijke accenten toveren een lach op het gezicht van klanten
De logo’s en pay-offs geven op diverse plaatsen een vrolijk accent aan de bedrijfskleding. Het logo is op de gebruikelijke plek aan de voorkant op de blouse/ het overhemd geborduurd. Marktkooplui lopen veel heen en weer en zijn aan alle kanten zichtbaar voor hun klanten. Vandaar dat er op de mouw een subtiele pay-off geborduurd is en een opvallende ‘kreet’ op de rug. 

Belangrijk: in stijl de markt opbouwen en afbreken 

Om ‘s ochtends vroeg comfortabel en in stijl de kraam op te bouwen en de kaasproducten uit te stallen, zijn er zwarte softshell jassen aan de kledinglijn toegevoegd. Als de markt begint, kan de jas verwisseld worden voor een zwarte fleece trui met schort, voor de blouse met sloof of voor de zwarte fleesetrui met daaroverheen de blouse/ het overhemd met sloof. Voor de warme dagen is het mogelijk om bijpassende polo’s aan deze bedrijfskledinglijn toe te voegen.

Jong geleerd… 

Als extra heeft de opdrachtgever geheel in de Daalder Kaas stijl, sloofjes met namen voor zijn kinderen besteld. Zij helpen regelmatig op de markt door kaas uit te delen aan voorbijgangers. 

Wil je meer weten over bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op.

P.S.: Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode, waarmee jij GEGARANDEERD de beste bedrijfskleding kiest? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.
 

[fotogalerij="daalder-kaas"]

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27