Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Bedrijfskleding op maat, hoe de moderne retailer er altijd uniek en professioneel uitziet

Bedrijfskleding op maat, hoe de moderne retailer er altijd uniek en professioneel uitziet

De trend is om de bedrijfskleding uit te voeren in denimstof, omdat dat gewoon erg prettig draagt. Denim is leverbaar in veel kleurtinten. Om het draagcomfort nóg verder te vergroten, is het mogelijk om de achterkant van de blouse/ het overhemd te maken van een zwarte elastische stof. Wanneer er niet voor denim gekozen wordt, dan produceren wij de kleding van hoge kwaliteit polyester/ katoenen stoffen. Het meest gekozen model van dit moment is de enkelvoudige sluiting met het hippe kleuraccent. Voor iedereen maken wij bedrijfskleding op maat

Geheel naar wens gemaakte bedrijfskleding

De kleurencombinaties worden afgestemd op de huiskleuren van de onderneming. Doordat wij de kleding in Amsterdam in ons eigen atelier maken, kunnen wij de kleding geheel naar wens maken. Kies bijvoorbeeld voor groot contrast door een opvallend kleurelement toe te voegen. Of kies voor ingetogen met subtiele accenten, doordat de stiksels in een contrasterende kleur uitgevoerd worden. Denk daarbij aan de stiksels van de kraag, het beleg, langs de drukkers en de zoom van de mouwen. Of kies een combinatie die daar ergens tussenin zit. Wij helpen jou om de juiste keuzes te maken, zodat je jarenlang trots bent op het uiterlijk van je team.

Exposeer je huisstijl

Het logo, pay-offs en accenten kunnen op veel verschillende manieren en plaatsen geborduurd worden. Denk daarbij aan: de mouw, op de sloof, aan de rugzijde of verrassend langs de sluiting van de blouse/ het overhemd. 

Een verzorgd uiterlijk geeft vertrouwen

Met een moderne en ‘frisse’ uitstraling maak jij direct een goede indruk op mensen die versproducten willen kopen. Het geeft vertrouwen in jouw producten. Daardoor sta jij direct met 1-0 voor. 

Wil je meer weten over bedrijfskleding? Neem dan contact met ons op.

P.S.: Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode, waarmee jij GEGARANDEERD de beste bedrijfskleding kiest? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.

[fotogalerij="bedrijfskleding-op-maat"]

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27