Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Het najaar nadert: check de wintercollectie!

Het najaar nadert: check de wintercollectie!

Veel ondernemers halen de bedrijfskleding voor de winter pas uit de kast als het écht fris begint te worden. Maar dan is het eigenlijk te laat. Wat als de stoffen toch niet meer zo mooi zijn, de broeken niet meer passen of er nieuwe medewerkers zijn die nog geen winterkleding hebben? Misschien is uw huisstijl veranderd of heeft u een vernieuwd logo, willen u en uw medewerkers een strakker of juist wijder model, of een andere kleurstelling. Nieuwe kleding geeft altijd een frisse en up-to-date uitstraling.

Trendy denimlook  

Nieuw is de trendy denimlook van prettig zittende en slijtvaste spijkerstof, in zowel lichte als donkere denim. De dubbele stiksels en extra zakken geven deze lijn een representatieve én stoere uitstraling. Of kies deze winter voor uw medewerkers voor polo’s met lange mouw; lekker behaaglijk! 

Alle modellen zijn er voor dames en heren, zowel getailleerd als niet-getailleerd leverbaar, in vele kleuren. Een groot deel van de collectie is exclusief ontworpen voor Zoetelief Bedrijfskleding. Alles wordt in het eigen atelier gemaakt, zodat ieder standaardmodel aangepast kan worden aan uw specifieke wensen.  

We garanderen een levertijd van slechts vier weken. Maar bestel op tijd, voor het echt koud wordt! 

Bel 020-6246002 of stuur een mail naar info@zoetelief.nl en we nemen per omgaande contact op.

 

 

Copyright 2023 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27