Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Bedrijfskleding ontwerpen: iedereen bedrijfskleding op maat

Bedrijfskleding ontwerpen: iedereen bedrijfskleding op maat

Bedrijfskleding ontwerpen vergt specifieke kennis. Door bedrijfskleding te laten ontwerpen, zorg je ervoor dat de kleding perfect afgestemd wordt op jouw wensen, jouw winkel en je medewerkers. Het model, de kleurcombinatie en de combinatie van verschillende kledingstukken heb je zelf in de hand als je de bedrijfskleding laat ontwerpen. Wanneer je vanuit niets gaat ontwerpen, wordt de aanschaf van bedrijfskleding een kostbare aangelegenheid. Om ervoor te zorgen dat iedereen bedrijfskleding op maat kan krijgen, maar het toch betaalbaar te houden, werken wij vanuit een reeks ontwerpen. Vervolgens worden deze ontwerpen zodanig aangepast dat ze perfect bij de werknemer passen.

Bedrijfskleding ontwerpen is een vak apart

Onze Bedrijfskleding ontwerpers gebruiken hun jarenlange ervaring om voor diverse branches de perfecte bedrijfskleding te ontwerpen. Ze beginnen een ontwerp met een schets waar stofstalen op gelegd worden. Vervolgens maak je daar een proefmodel van. Het proefmodel wordt gepast door iemand met een standaard maat. Daar komen aanpassingen op die doorgevoerd worden. Alle Zoetelief medewerkers geven hun inbreng, zodat het model qua uitstraling, maakbaarheid, stevigheid en praktisch oogpunt optimaal is. Op het moment dat het basismodel goed is, dan wordt dat in alle basismaten gemaakt en in diverse kleurcombinaties.

Bedrijfskleding op maat zorgt voor een professionele uitstraling

De teller van het aantal basisontwerpen voor bedrijfskleding staat inmiddels op 50. En daar hebben we inmiddels xxx wezenlijke varianten/ aanpassingen op gemaakt, zodat de werknemers er keurig bijlopen. Tijdens de afspraak in jouw winkel, passen we altijd eerst de SKS Advies Methode toe om te bepalen welke bedrijfskleding het beste aansluit bij jouw wensen. Vervolgens worden de standaard modellen door jouw teamleden gepast. Tijdens het passen bepalen wij waar het patroon aangepast moet worden, zodat de kleding het beste aansluit bij het lichaam van je medewerker. Hierdoor kan iedere werknemer bedrijfskleding op maat krijgen.

Hoe kun je bedrijfskleding laten maken voor tijdelijke werknemers?

Naast je vaste personeel kan het zijn dat je met tijdelijke krachten werkt. Het is doorgaans onrendabel om bedrijfskleding op maat te laten maken voor deze groep werknemers. Voor deze groep adviseren wij bedrijfskleding die bij veel mensen goed staat. Uiteraard staat het minder goed dan op maat gemaakte kleding, maar het is heel goed mogelijk om deze groep werknemers er verzorgd bij te laten lopen. En ervoor te zorgen dat hun kleding past bij de kleding van het vaste personeel.

Aandachtspunten bij het ontwerpen van bedrijfskleding

Bij het ontwerpen van bedrijfskleding zijn er een aantal punten waar rekening mee gehouden moet worden. De kleding moet:

  • Na 4 jaar nog steeds representatief zijn
  • Prettig zitten
  • Prettig zitten als er thermokleding onder gedragen wordt
  • Goed gekozen kleurcombinaties hebben
  • Praktisch zijn
  • Bij veel verschillende mensen goed staan
  • Aangepast zijn op de modetrends

We houden de Internationale trends in de gaten en passen modellen aan indien er veranderingen in de markt zijn. Regelmatig schakelen wij freelance ontwerpers in voor suggesties om aanpassingen te doen. Daarbij luisteren wij naar onze opdrachtgevers, zij zijn immers de gebruikers en komen soms met praktische tips. De laatste inspiratiebron wordt gevormd door klanten die opdracht geven om een complete bedrijfskledinglijn voor hun onderneming te ontwerpen.

Wil je bedrijfskleding laten ontwerpen? Wij zorgen ervoor dat jullie kwaliteit uitstralen

Wil je meer weten over bedrijfskleding op maat? Neem dan contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27