Van Slingelandtplein 5 | 1051 DD Amsterdam

Telefoon

+31 020-6246002

E-mail

info@zoetelief.nl

shadow

Betere bedrijfskleding van ontwerp tot uitvoering

Zoetelief Bedrijfskleding levert al 120 jaar vakwerk!

Bedrijfskleding bakkerij is essentieel in de strijd om de klant

Bedrijfskleding bakkerij is essentieel in de strijd om de klant

Bedrijfskleding bakkerij waar je blij van wordt. Het winnen en behouden van het vertrouwen van je klanten is een dagelijkse strijd. Een strijd die begint met de uitstraling en sfeer in je winkel. Je bakkerij ziet er fris en modern uit. Je producten liggen aantrekkelijk uitgestald en zijn van uitstekende kwaliteit. Je hebt voldoende variatie in je assortiment. Het plaatje wordt compleet als jij en jouw werknemers er fris en herkenbaar bijlopen. Als jullie bedrijfskleding dragen die bij jullie én bij je bakkerij past.

Bedrijfskleding bakkerij vanuit de ogen van je klanten

Dit verhaal hoor ik regelmatig in diverse variaties: “Tijdens de vakantie genieten wij ervan om ’s ochtends verse broodjes te halen bij de plaatselijke bakker. In de loop der jaren hebben we al veel bakkerswinkels van binnen gezien. Soms komen we er slechts één keer, omdat het geheel niet fris oogt of omdat wij het brood niet lekker vinden. Als een winkel niet fris oogt komt dat vaak door achterstallig onderhoud van een oud pand. Maar vaker nog heeft het te maken met de uitstraling van het winkelpersoneel. Er is dan geen eenheid. Het winkelpersoneel draagt ‘gewone’ of slordige kleding wat niet fris en erg nonchalant overkomt. In onze ogen is de bakkerij dan ook niet fris en wordt er nonchalant met hygiëne omgesprongen. Wij fietsen dan liever wat verder naar een bakkerij waar alles er wél fris en verzorgd uitziet. Waar het winkelpersoneel wél nette bedrijfskleding aan heeft. Waar wij wél het vertrouwen hebben dat het brood en al het andere lekkers hygiënisch en met zorg gemaakt zijn. Net zoals bij onze eigen bakker in ons dorp.”

Welke bedrijfskleding past het beste bij jouw bakkerij?

Om je bestaansrecht zo groot mogelijk te maken, is jouw bakkerij onderscheidend ten opzichte van andere bakkerijen in je omgeving. Het gaat om het totaalplaatje. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfskleding het totaalplaatje compleet maakt.

Ontdek welke bedrijfskleding het beste aansluit:

  • Op jouw wensen
  • Bij jouw medewerkers
  • Bij jouw bakkerij
  • Bij de uitstraling van jouw winkel
  • Bij jouw imago

Om dat voor elkaar te krijgen heb je veel keus nodig in modellen en kleuren. Daarnaast vergt het veel ervaring om ervoor te zorgen dat de bedrijfskleding past bij je winkelinrichting. Dat de kleding prettig zit tijdens alle werkzaamheden. En dat de kleding bij alle medewerkers goed staat. Als jouw winkelmedewerkers trots zijn op hun kleding, dan stralen ze dit uit. Dit heeft direct invloed op de sfeer in je winkel. Jouw klanten merken dat en komen graag hun brood en andere lekkere bakkerij producten bij jou halen.

Hoe wordt bedrijfskleding voor je bakkerij aangemeten?

Na het maken van een afspraak, komen wij met een bus vol samples naar jouw bakkerij. Daar bespreken wij jouw wensen, bekijken wij je winkel en jullie werkzaamheden. Vervolgens gaan we de best passende kleding daarbij zoeken volgens de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode. Vervolgens leggen we vast waar de patronen aangepast moeten worden, zodat de kleding bij al je medewerkers goed past en staat. De bedrijfskleding voor je bakkerij wordt vervolgens bij ons in Nederland gemaakt, waardoor wij zelf de controle houden over de kwaliteit. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van professionele stoffen, is je bedrijfskleding na 3 jaar doorgaans nog steeds netjes en representatief.

Bedrijfskleding bakkerij, wij zorgen ervoor dat jullie kwaliteit uitstralen

Wil je meer weten over het aanschaffen van bedrijfskleding voor je bakkerij? Neem dan contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig naar de Unieke Zoetelief SKS Advies Methode? Schrijf je dan in voor de GRATIS Webclass.

Copyright 2024 zoetelief.nl | Privacy Statement | All Rights Reserved | J. Zoetelief B.V. KvK: 33003384 | BTW nr: | NL30 ABNA 0466.4857.27